Millet pie

Preparation time 55 minutes
Difficulty (1–5) 4
Kcal 113 kcal
Number of portions 8 portions
Ingredients
Dough
Chickpeas
200 g (canned)
Egg
1 pc
White
1 pc
Protein
10 g (Prom-in CFM chocolate or vanilla)
Dutch cocoa
10 g
Milk
70–100 ml
Baking powder
2 tea spoons
Millet gruel
30 g
Sweetener
Topping
Curd cheese
250 g
Greek yoghurt
100 g
Egg
1 pc
Protein
10 g (Prom-in CFM vanilla)
Sweetener
Preparation process
  1. Cizrnu důkladně omyjeme a spolu se všemi ingrediencemi na korpus rozmixujeme.
  2. Do vymazané pečící formy těsto vylejeme a pečeme přibližně 10minut při 180 °C.
  3. Všechny ingredience na polevu spolu vyšleháme a rovnoměrne nalejeme do prostrědku koláče - přibližne 1–2 cm od okraje (korpus se propadne).
  4. Vložíme do trouby a pečeme dalších 20-25 minut při 180 °C.
  5. Ozdobíme dle chuti (doporučujeme borůvky).
Share with your friends
Share with Facebook

Products used in this recipe

All recipes