Mramorový koláč

Doba přípravy 40 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 80 kcal
Počet porcí 12 porcí
Pro zobrazení nutričních hodnot se zaregistrujte!
Suroviny
Rýžová mouka
70 g
Banán
1 kus
Casein
30 g (vanilka)
Vejce
2 kusy
Bílek
1 kus
Holandské kakao
15 g
Měkký tvaroh
250 g
Řecký jogurt
140 g
Kokosové mléko
50–70 ml
Postup přípravy
  1. Všechny ingredience kromě kakaa důkladně rozmixujeme.
  2. Vznikou hmotu si rozdělíme približne na dvě stejné části.
  3. Do jedné z nich přimícháme kakao.
  4. Na vymazaný plnech lijeme střídavě na různá místa vanilkovou a kakaovou hmotu.
  5. Dřevěným párátkem vytvoříme mramorový efekt.
  6. Pečeme približne 25 minut při 180 °C.
Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Všechny recepty