Red velvet cake

Doba přípravy 60 minut
Náročnost (1-5) 4
Kcal 271 kcal
Počet porcí 8 porcí
Pro zobrazení nutričních hodnot se zaregistrujte!
Suroviny
Korpus
Ovesné vločky
150 g
Špaldová mouka
100 g
Kokosový olej
40 g
Vejce
2 kusy
Kefír
300 g
Holandské kakao
12 g
Šťáva z červené řepy
Sladidlo
ekvivalent 100 g cukru
Náplň
Měkký tvaroh
325 g
Řecký jogurt
140 g
Casein
60 g (Prom-In vanilka)
Postup přípravy
  1. Kokosový olej rozpustíme (tuk).
  2. Všechny mokré a všechny suché ingredience spolu zvlášt smícháme.
  3. Mokrou a suchou část spolu smícháme a vypracujeme v těsto.
  4. Do vymazané formy nalejeme těsto a pečeme 35–45 minut při 180 °C.
  5. Po vystydnutí korpus rozpůlíme.
  6. Smícháme tvaroh, jogurt a casein – vznikne nám náplň.
  7. Část náplně natřeme na jednu polovinu korpusu a přiklopíme druhou.
  8. Zbytkem náplně potřeme zbytek koláče a vychladíme v lednici. 

Dobrou chuť!

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Všechny recepty