Pro zobrazení nutričních hodnot se zaregistrujte!
Korpus | |
| Špaldová mouka | 400 g |
| Třtinový cukr | 75 g |
| Ghí | 125 g (nebo máslo) |
| Kokosový olej | 3 lžíce |
| Žloutek | 1 kus |
| Holandské kakao | 30 g |
| Mléko | 1 lžíce |
Náplň | |
| Měkký tvaroh | 700 g |
| Třtinový cukr | 90 g |
| Žloutek | 3 kusy |
| Solamyl | 1 lžíce |
| Bílek | 4 kusy |
Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady a vypracujeme v těsto. Necháme odpočívat v lednici 30 min. Z bílků vyšleháme sníh a zamícháme do ingrediencí na náplň. Vznikne nám tvarohová náplň.
Na plech vystlaný pečícím papírem nastrouháme polovinu těsta. Následne ho potřeme tvarohovou náplní a zarovnáme. Zbytek těsta nastrouháme na koláč. Pečeme 50 minut na 170–180 stupňů.