Těstoviny s kuřecím masem a Hokkaido omáčkou

Doba přípravy 45 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 661 kcal
Počet porcí 3 porce
Pro zobrazení nutričních hodnot se zaregistrujte!
Suroviny
Dýně hokkaidó
400g
Zeleninový vývar
500ml
Gervais (Žervé)
80g
Sýr
30g (Parmezán)
Kuřecí prsa
400g
Celozrnné těstoviny
300g
Olivový olej
Cibule
Sůl
Pepř
Postup přípravy
  1. Dýni důkladně omyjeme (není nutné loupat), nakrájíme na kostky a vaříme, dokud dýně nezměkne
  2. Ve druhém hrnci si připravíme 1/2 litru zeleninového vývaru (lze použít bujon)
  3. Cibuli nakrájíme nadrobno a dozlatova orestujeme
  4. Uvařenou dýni a cibuli přidáme do vývaru, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželovou nať a důkladně rozmixujeme
  5. Přidáme žervé, nastrouháme parmazán a zamícháme
  6. Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a osmahneme na olivovém oleji
  7. Těstoviny uvaříme dle návodu
  8. Podáváme s parmazánem a petrželovou natí

Dobrou chuť ♥


Pokud Vám recept chutnal, nezapomeňte se podělit o fotku na našem INSTAGRAMU, nebo pod hashtagem #bodyhunters :)

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Nevíte, co uvařit dalšího?
Všechny recepty