Raffaello dort

Doba přípravy 60 minut
Náročnost (1-5) 3
Kcal 224 kcal
Počet porcí 8 porcí
Suroviny
Korpus
Vejce
3 kusy
Kefír
150 ml
Strouhaný kokos
50g
Kokosová mouka
20g
Mandlová mouka
20g (mleté mandle)
Kokosový olej
10g
Sladidlo
ekvivalent 40g cukru (stevie, erythritol...)
Sůl
špetka
Krém
Měkký tvaroh
500g
Mléko
500 ml
Puding
1 balení (kokos)
Želatinový ztužovač
1 balení (50g)
Sladidlo
Postup přípravy
  1. Jako první uvaříme pudink dle návodu, místo cukru použijeme preferované sladidlo.
  2. Smícháme všechny suché ingredience na korpus.
  3. Žloutky oddělíme od bílků.
  4. Žloutky smícháme s olejem a kefírem.
  5. K bílkům přidáme špetku soli a vyšleháme tuhý sníh.
  6. Suché ingredience důkladně smícháme s žloutkovou hmotou a poté jemně přimícháme sníh.
  7. Pečeme ve vymazané a vysypané dortové formě přibližně 30-35 minut na 175 °C.
  8. Vychlazený pudink smícháme s tvarohem a dosladíme dle chuti.
  9. Ztužovač připravíme dle návodu a přimícháme do tvarohu.
  10. Naneseme na dort, ozdobíme strouhaným kokosem a Raffaellem.
  11. Podáváme vychlazené.

Dobrou chuť ♥


Pokud Vám recept chutnal, nezapomeňte se podělit o fotku na našem INSTAGRAMU, nebo pod hashtagem #bodyhunters :)

Podělte se s přáteli
Sdílet na Facebooku
Nevíte, co uvařit dalšího?
Všechny recepty